SAKARYA / SERDİVAN - Hacı Emine Oba Ortaokulu

Hale İSKENDER - Fen Bilimleri Öğretmeni

-1974 yılında MUĞLA’nın  Yatağan  ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini bu ilçede tamamladıktan sonra 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 1995 yılında mezun oldu. Aynı yıl Aksaray ili Ortaköy ilçesine Fizik Öğretmeni olarak atandı.Trabzon İmam Hatip Lisesi,Muğla Yatağan Lisesinde Fizik Öğretmeni olarak çalıştı.2001 yılında Sakarya ili Hendek İlçesine Fen Bilimleri Öğretmeni olarak atandı.2002 yılında başladığı Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü ,Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim dalındaki yüksek lisansını 2004 yılında  tamamladı.  2015 yılında okulumuza atandı. Halen okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni olarak devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.